Печать
PDF

Міжнародний концерн «Voronin»

 - провідне підприємство з пошиття високоякісного одягу, фабрика Voronin входить до числа світових лідерів швацької промисловості. Торгівельна мережа представлена більше ніж 80 фірмовими магазинами в різних країнах - на Україні, в Америці, Європі, Росії, СНД.

        company1       company2

      Михайло Воронін найвідоміший український модельєр, якого по праву називають Метром чоловічого костюма. Світове визнання отримав завдяки винаходу унікального макетно-жилетного методу пошиття костюма без примірок! Гідність, респектабельність і стримана елегантність костюмів від Вороніна викликає прихильність успішних і впевнених ділових людей з високою репутацією. В костюмі від Михайла Вороніна поєднуються класичні традиції, висока якість, модні тренди і динаміка сучасного способу життя.
      Основне завдання – надати чоловікові в костюмі таку ж свободу руху, як і без нього. Особлива увага приділяється екологічній чистоті виробу. Покази колекцій бренду Voronin демонструються в більш ніж у 60 країнах світу. Михайло Воронін єдиний кутюр’є – рекордсмен «Книги рекордів Гіннесу», володар престижних міжнародних винагород: Премія Світу «Престіж», «Золотий наперсток Парижу», «Краща торгівельна марка Італії», іспанська «Золота Арка Європи», занесений в книгу «100 знаменитостей світу моди».
     Президенти, політики, бізнесмени, зірки естради і світового спорту віддають перевагу бренду «Voronin».